Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Turisti oduševljeni

Zagreb jedan od najuređenijih gradova na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska metropola, pohvalio se njezin gradonačelnik, jedan je od najuređenijih gradova u svijetu!

Iako je trg Bana Jelačića jedno od najprometnijih zagrebačkih mjesta, kante za smeče su prazne, a na podu je tek pokoja žvakaća guma.

Pročitajte i ovo Ilustracija najnoviji podaci Treći najbolji glavni grad u Europi: Turistički rezultati u Zagrebu nadmašili očekivanja Slika nije dostupna Čak 5 posto više stranaca Turisti otkrili zašto je Zagreb hit destinacija!

>> Turisti otkrili zašto je Zagreb hit destinacija!

Na zagrebačkim ulicama ljeti odzvanjaju brojni strani jezici. Iako dolaze iz raznih dijelova svijeta, Zagreb je i za turiste uredan grad.

Strance najviše oduševljava besprijekorno čist Markov trg. Park Zrinjevac pravo je mjesto za ležanje i odmor, kako preko noći, tako i tijekom dana. Natapanje zelene površine Zrinjevca počinje u zoru , a za sve ostalo brinu se radnici čije radno vrijeme tijekom ljetnih mjeseci počinje već u šest ujutro.

Pravu zelenu oazu prije šest godina dobio je i Novi Zagreb. Park Bundek, osim mira i zelenila, Zagrepčani u ljetnim mjesecima osvježenje mogu potražiti i umjetnom jezeru, o čijoj čistoći svjedoči i plava zastava.

Zagreb se već našao na ljestvicima jednog od najuljudnijih, najatraktivnijih i najpoželjnijih svjetskih metropola. Tome ćemo uskoro i službeno pridodati i jedna od najuređenijih!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene