Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbraja se šteta

Zadar sanira štete, intervencije u nekoliko podruma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon pravog potopa, Zadar sanira i zbraja štete.

Kako je razgovoru za Dnevnik.hr rekao zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša, u gradu danas nema većih intervencija. Ispumpali su tijekom jutra vodu iz nekoliko podruma, a građane pozivaju da im se bez ustručavanja jave ako su im prostorije potopljene, no upozoravaju da pumpe manje od 7 centimetara vode ne mogu povuči, stoga neka ih zovu samo ukoliko se radi o većoj količini.

Pročitajte i ovo Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave Posljedice u Dalmaciji Zbraja se šteta Zbrajaju je štete nakon oborina u Dalmaciji: Više od sto intervencija odradili su vatrogasci

>> Potop u Zadru: 'Gdje ću spavati? Sve mi je uništeno!' 

>> VIDEO Šaljiva strana poplave: Igrali vaterpolo i 'lovili ribu' pred crkvom Sv. Donata!

Nevrijeme koje je jučer u samo dva sata na grad izlilo 90 litara kiše po kvadratnom metru, potopilo je Zadar. Voda se izlila iz kanalizacijskih odvoda i potopila ulice, trgove, brojne kuće i podrume.

Mnogim Zadranima voda je uništila namještaj i kućanske aparate, a vatrogasci JVP Zadar cijeli su dan proveli na brojnim intervencijama ispumpavanja vode i pomaganja građanima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene