Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremi na zafrkanciju

VIDEO Šaljiva strana poplave: Igrali vaterpolo i 'lovili ribu' pred crkvom Sv. Donata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč nevremenu Zadrani su pokazali da imaju itekako smisla za humor. Naravno, onima koji ispumpavaju svoje podrume vjerojatno baš i nije do smijeha.

Malo se igralo vaterpolo, pa se lovila riba. I to sve točno ispred crkve Svetog Donata u srcu Zadra. Naime, nekolicina građana se dosjetila da bi tmurni dan u njihovom gradu mogli okrenuti sebi u korist. S obzirom da je Forum u potpunosti poplavljen odlučili su se za vodene sportove.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Turisti su sve u čudu promatrali. Naravno, smijeha nije izostalo, a Zadrani su svima pokazali kako su uvijek spremni na zafrkanciju.

A nije izostalo ni jutarnje ispijanje kave unatoč tome što je tijekom jutra palo rekordnih 90 litara kiše po metru četvornom i činjenici da su mnogima potopljeni podrumi i barke.

Vaše snimke posljedica nevremena šaljite nam na moj.report@novatv.hr!

>> Kolaps u Zadru: Zbog nevremena poplavljeni podrumi i ulice, potopljene barke!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene