Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripazite

Za pola Hrvatske upaljen meteoalarm - stižu oluje, pljuskovi, moguće i poplave: Hoće li noćas pasti i prve pahulje snijega?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Izdan je žuti meteoalarm za cijelu obalu, kao i gospićku i kninsku regiju, javlja DHMZ.

Hrvatski hidrometeorološki zavod (DHMZ) upozorava da pola zemlje očekuje potencijalno opasno vrijeme te je upaljen žuti meteoalarm. U čitavom priobalnom području mogući su naleti vjetra do 75 kilometara na sat te obilne kiše i pljuskovi praćeni grmljavinom. U Lici i Gorskom kotaru također je aktiviran alarm zbog mogućih olujnih udara i mjestimice obilnih kiša.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje - 1 puno nelogičnosti UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Maloljetnik ležao u krvi na cesti, obitelj vjeruje da je žrtva napada, policija tvrdi suprotno!

Pročitajte i ovo Vukovar - 1 Uoči Kolone sjećanja Kako je omiljeni profesor tjelesnog i najmlađi gradonačelnik postao onaj koji stvara podjele? "Nekad se pitam postoje li dva Ivana Penave"

"Budite na oprezu i svjesni mogućnosti lokaliziranog poplavljivanja manjeg broja građevina uz lokalni prekid aktivnosti na otvorenom. Očekuju se teški uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti i mokrih kolnika", poručili su iz DHMZ-a.

Osim toga, u najvišem gorju noćas bi mogao početi padati i manji snijeg, a tijekom noći se očekuje veliko zahladnjenje. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene