Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Renault Kadjar odmara uoči sutrašnje utrke Wings for Life, a ekipa Passion4life odradila je u Zadru zajednično zagrijavanje.


Još manje od 24 sata ostala su do utrke Wings for Life u Zadru. 7000 trkača potrčat će u nedjelju u 13 sati za one koji ne mogu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Doslovno mogu reći oni žive za to. Napeti su, koliko ću moći, koliki će mi biti tempo' Slika nije dostupna SPEKTAKULARNA UTRKA Zadarski pobjednik je Dejan Patrčević s 56 kilometara iza sebe

Jedan od timova na utrci, koji broji više 260 članova, je Passion4life tim iza kojeg stoji Renault Hrvatska.

Passion4life tim u subotu je odradio zajedničko zagrijavanje u Zadru koje je vodio Mario Valentić, stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša i rekreativaca. A prije sutrašnje akcije u Zadru odmara Renault Kadjar - presretački automobil koji će pratiti trkače na zadarskoj utrci Wings for Life.

Za upravljačem automobila bit će automobilist Juraj Šebalj koji će s vožnjom krenuti pola sata nakon trkača. Utrka je za sudionike gotova kada ih presretački automobil prestigne.

Stpostotni iznos startnina namijenjen je istraživanju ozljeda leđne moždine, a Renault Kadjar će za svaki kilometar koji istrči član njihove ekipe zakladi Wings for Life donirati pet kuna.