Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan grada

Vukovarska bolnica dobila magnetsku rezonancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovar slavi Dan grada. Vukovarska opća bolnica tom je prigodom otvorila novi kabinet s uređajem za magnetsku rezonancu, vrijedan više od osam milijuna kuna.

Kabinet je otvorio ministar zdravstva Darko Milinović, koji je istaknuo da je, od rata do danas, država u obnovu bolnice uložila gotovo 200 milijuna kuna. Uređaj za rano otkrivanje bolesti bio je prijeko potreban Vukovaru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…" Policija - 3 Istraga u Vukovaru Lažna dojava o eksplozivnoj napravi u srednjoj školi: Učenici evakuirani, nastave nema ni sutra

'Naši pacijenti su morali ići u Osijek ili u Vukovar. U prosjeku su čekali do šest mjeseci na preglede, osim u hitnim slučajevima, gdje nam je Osijek zaista izlazio u susret', rekla je ravnateljica bolnice Vesna Bosanac. 

'Ove recesijske godine nastavit ćemo ulagati i uložit ćemo još oko 9 milijuna kuna u ovu bolnicu', potvrdio je ministar zdravstva Milinović.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene