Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vruća jesen u Zagrebu - Recite DA kulturi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvaranje Međunarodnih multikulturalnih susreta, u sklopu festivala Jesen u Zagrebu, pripalo je zanimljivom i neobičnom 'Zračnom kazalištu'.

Performans K@osmos 2 dolaze iz Španjolske, žive u Madridu, a rade diljem svijeta. Mnogobrojni građani tako su u nedjelju 21. rujna uživali promatrajući teatar kako se propinje prema nebu i predstavu koju su izveli španjolski nebeski letači. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napisano na kartonu Romantika u magli: Na semaforu u Zagrebu osvanula poruka namijenjena jednoj Ani Slika nije dostupna ŠARENA JESEN Nakon magle, stiže sunce, evo gdje će ga biti najviše! Provjerite prognozu za produženi vikend

>> 'Zračno kazalište' oduševilo Zagrepčane

Bila je to priča o malom čovjeku i njegovom mjestu u današnjem svijetu kaosa i kosmosa. Igra u zraku, praćena je bila glazbom i ritmom muzičara na glavnom zagrebačkom trgu.

Svake subote od 20. rujna do 8. studenog koliko festival YES. ZGB traje, od glavnom zagrebačkog trga do Cvjetnog trga, glumice i glumci u biti će u izravnom kontaktu sa svojim sugrađanima, čelisti će zasvirati ispred hotela Dubrovnik, drugi svirači na Dolcu, a nedjeljom na Britanskom trgu.

I to je samo početak.Tek manji dio raznovrsnih, suvremenih, međunarodnih i hrvatskih priredbi koje se mogu pratiti tijekom 'vruće' jeseni u Zagrebu .

Redite DA kulturi i jesen u Zagrebu provedite na npr. jednoj od izložbi, od kojih izdvajamo 'Retrospektivu' Dušanja Džamonje, u Muzeju za umjetnost i obrt, ili 10. listopada u KC 'Dražen Petrović' na koncertu Alicie Keys .

Pitate se što odabrati? Saznajte više.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene