Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Ljeto se ne predaje! Idealno je za kupanje, a temperature idu i do 30 stupnjeva, provjerite kad nam stiže promjena

I u ponedjeljak nas očekuje sunčano i toplo vrijeme.

Nastavlja se većinom sunčano i danju vrlo toplo vrijeme. U ponedjeljak ujutro mjestimice na kopnu može biti kratkotrajne magle, bez vjetra. Na moru podno Velebita uglavnom tek malo bure. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 8 do 13, a na Jadranu većinom oko 20 stupnjeva.

Poslijepodne tu i tamo pokoji oblak, inače i dalje dosta sunca i dosta topline. Temperatura će u središnjoj Hrvatskoj biti oko 28 stupnjeva, izvijestio je Darijo Brzoja u Dnevniku Nove TV.

Slično i u istočnim krajevima. Pretežno sunčano i vrlo toplo, čak i malo toplije, ovdje do 30 stupnjeva.

Većinom sunčano, poslijepodne uz malu do umjerenu naoblaku očekuje i sjeverni Jadran i gorsku Hrvatsku. Nakon bure, kasnije tek malo vjetra s mora, a temperatura će biti blizu 30 stupnjeva. U gorju od 24 do 28.

U Dalmaciji isto sunčano i često vruće. Puhat će zapadnjak i jugozapadnjak, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Temperatura će biti uglavnom od 27 do 31 stupanj.

I more je još uvijek ugodno za kupanje, najčešće 23 ili 24. U lijepom vremenu uživat ćemo i u utorak. U srijedu nas očekuje malo više oblaka sa zapada, a u četvrtak će zato već biti i nestabilnije uz mjestimične pljuskove. Do kraja tjedna ipak vrlo toplo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na kopnu ipak malo drugačije Bablje ljeto? Uživajte u suncu i kupanju, temperature ponegdje idu i do 30 stupnjeva

Pročitajte i ovo Denis Ćosić, ravnatelj Crvenog križa Osijek Nižu se tragedije Svake godine u Hrvatskoj od slučajnog utapanja umre čak 90 ljudi: Ovo su pravila koja kupačima u rijekama mogu spasiti život - ''Ljudi precijene svoje vještine''

I na Jadranu u utorak većinom sunčano. U srijedu, i ovdje više oblaka, poglavito na sjevernom dijelu gdje krajem dana može pasti i malo kiše. U četvrtak nestabilno, izraženiji pljuskovi pri tom su izgledni na sjevernom Jadranu. Puhat će zapadnjak i jugozapadnjak, u četvrtak u okretanju na jugo. Prema kraju tjedna i na moru malo manje toplo.


Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene