Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo materijalna šteta

Ipak nije premijerova pratnja: Dva službena vozila Sabora i Vlade sudarila se na cesti kod Makarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred samim ulazom u Makarsku u utorak se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila iz UZOP-a.

Ozlijeđenih nije bilo, nastala je samo materijalna šteta. 

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Oko 6:50 ujutro Tragedija u Sisku: Mlađi vozač izletio s ceste i poginuo Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz

Kako je potvrdila PU splitsko-dalmatinska, nezgoda s materijalnom štetom dogodila se nešto prije podne u mjestu Krvavica na kolniku državne ceste D-8.

Nesreća se dogodila nakon što je vozač audija zagrebačkih registracijskih oznaka zbog nedržanja dovoljnog razmaka prednjim dijelom udario vozilo ispred sebe. Vozaču je izdan prekršajni nalog.

Iako se isprva preptostavilo da je riječ o vozilima iz premijerove pratanje, Plenkovićev glasnogovornik kazao je da je riječ o vozilima Ureda za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske, a ne službenim MUP-ovim vozilima koja čine štićenu kolonu i vozila pod pratnjom.

''UZOP-ovi automobili nisu bili dio štićene kolone vozila prigodom dolaska predsjednika Vlade u Makarsku, već su se vozili iza i nažalost sudjelovali u prometnoj nezgodi. Nadležna policijska uprava izvršila je očevid te je vozaču izdan prekršajni nalog'', kazao je. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene