Pred samim ulazom u Makarsku u utorak se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila iz UZOP-a.

Galerija


Ozlijeđenih nije bilo, nastala je samo materijalna šteta. 

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o Jandrokovićevoj fotografiji: ''Super kupaći. Je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svoga punca?" Predsjednik RH Zoran Milanović Predsjednik Milanović objavio filmske plakate i kratko poručio: "Pa ti biraj"

Kako je potvrdila PU splitsko-dalmatinska, nezgoda s materijalnom štetom dogodila se nešto prije podne u mjestu Krvavica na kolniku državne ceste D-8.

Nesreća se dogodila nakon što je vozač audija zagrebačkih registracijskih oznaka zbog nedržanja dovoljnog razmaka prednjim dijelom udario vozilo ispred sebe. Vozaču je izdan prekršajni nalog.

Iako se isprva preptostavilo da je riječ o vozilima iz premijerove pratanje, Plenkovićev glasnogovornik kazao je da je riječ o vozilima Ureda za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske, a ne službenim MUP-ovim vozilima koja čine štićenu kolonu i vozila pod pratnjom.

''UZOP-ovi automobili nisu bili dio štićene kolone vozila prigodom dolaska predsjednika Vlade u Makarsku, već su se vozili iza i nažalost sudjelovali u prometnoj nezgodi. Nadležna policijska uprava izvršila je očevid te je vozaču izdan prekršajni nalog'', kazao je.