Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MJESEC DANA NAKON POTRESA

Vrijedni volonteri i dalje pomažu Banovini: Pizza majstori ispekli više od 30 tisuća pizza, danas im je zadnji dan

Aktualno Galerija Pokloni za djecu iz Banovine Pokloni za djecu iz Banovine Foto: DNEVNIK.hr Volonteri pakiraju hranu Volonteri pakiraju hranu Foto: DNEVNIK.hr Marin Vanjak, voditelj pizza tima u Petrinj Marin Vanjak, voditelj pizza tima u Petrinj Foto: DNEVNIK.hr +0 Pizza majstori pomažu u Petrinji Galerija 1/4 >>
Vrijedni volonteri i dalje pomažu na Banovini, mjesec dana nakon potresa. Darovi za mališane pristižu svaki dan. Tim pizza majstora, nakon što su ispekli više od 30 tisuća pizza, napušta Petrinju i odlaze svojim obiteljima.

Prošlo je više od mjesec dana od potresa, a pomoć u Banovinu i dalje pristiže. Volonteri su danas podijelili 200-tinjak darova za mališane s ovog područja. Dijelila se i hrana za pčele, donacija je to pristigla iz Slavonskog Broda za pčelare čije su košnice stradale u potresu.

''Svaki tjedan nam pristižu pokloni i mali vlasnici su jako sretni i s porukama koje unutra pronalaze i s lijepim željama'', govori Martina Boltužić Đeverlija, predsjednica Društva ''Naša djeca".

Od samih početaka, u Petrinji volontira i tim pizza majstora iz cijele Hrvatske. Danas im je posljednji dan i ispekli su više od 30 tisuća pizza.

''Mi smo pokušali biti čim više, ali eto mora negdje biti kraj. Mora se negdje podvući crta jer neki ljudi su ovdje mjesec dana, nisu se makli rade od jutra do sutra. Nisu vidjeli svoje obitelji'', rekao je voditelj pizza tima u Petrinji, Marin Vanjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OŠTRO NAPAO OPORBU Božinović o međunarodnom skandalu: "Ovo je još jedna u nizu provokacija. EU parlamentarci su htjeli nezakonito prijeći granicu"

Pročitajte i ovo Sniježna mećava u prometu - 1 OTKAZANE KATAMARANSKE LINIJE Bura na moru i snijeg na kopnu stvaraju velike probleme u prometu: ''Preporuka je da svi koji mogu odgode putovanje''

Građanima će zasigurno nedostajati, ali ne samo zbog ukusne hrane.

''Ne samo meni, nego svima će faliti. Navikli smo se na ovu finu pizzu i na ljubaznost ljudi. Svima nam je teško od ovog potresa'', komentirala je Branka.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene