Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRAŽEN RASTOVIĆ

Šef Službe kriminaliteta droga o tvrdnjama Slavka Sakomana: "Profesora poznajem više od 30 godina i to mu nije prva neodgovorna izjava"

Aktualno Galerija Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga u Ravnateljstvu policije Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga u Ravnateljstvu policije Foto: DNEVNIK.hr Slavko Sakoman Slavko Sakoman Foto: DNEVNIK.hr Šokantne optužbe za policajce - 1 Šokantne optužbe za policajce - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Šokantne optužbe za policajce - 2 Galerija 1/4 >>
Voditelj službe kriminaliteta droga u Ravnateljstvu policije Dražen Ratović odgovorio je na tvrdnje psihijatra Slavka Sakomana.

Nakon što je šokirao javnost tvrdnjama o policajcima koji su na Staru godinu donijeli i konzumirali kokain prilikom jedne intervencije, psihijatar Slavko Sakoman pozvan je na razgovor u DORH.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Sakoman je, podsjetimo, rekao da je među policajcima bio i sin visokog državnog dužnosnika, no tvrdi kako on nije bio jedan od konzumenata. Kaže da mu je žao ako neki budu imali problema, a nije htio ni ulaziti u to je li naštetio ugledu policije.

Na njegove optužbe da policija ne radi dobro svoj posao odgovara voditelj Službe kriminaliteta droga u Ravnateljstvu policije Dražen Rastović.

"Profesora poznajem više od 30 godina i to mu nije prva neodgovorna izjava. O ovom konkretnom slučaju mogu reći da se radi o priči rekla-kazala. Normalna je stvar da će hrvatska policija iz svoje nadležnosti poduzeti sve aktivnosti da izvrši provjere istinitosti navoda i ako se utvrdi bilo čija disciplinska, prekršajna ili kaznena odgovornost, da će poduzeti korake i te počinitelje prijaviti", rekao je Rastović za Dnevnik Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene