Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bjelovarčani u šoku

Voćar preminuo nakon što ga je prignječila prikolica puna jabuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična smrt Dragiše Nešića, 70-godišnjeg voćara iz obližnje Kapele, zaprepastila je Bjelovarčane koji su danas u nevjerici promatrali mnoštvo lampaša i svijeća na njegovom štandu na gradskoj tržnici gdje je godinama prodavao jabuke iz svoga voćnjaka.

Nesretni Nešić život je izgubio u svojoj garaži na gotovo bizaran način. Sinoć oko 20 sati na prikolicu, kojom svakog dana odvozi voće na tržnicu, natovario je oko 700 kg jabuka, da bi tada primjetio da je lijeva guma na njoj prazna.

Pročitajte i ovo Voće - 2 U pozadini Hrvatski paradoks: Imamo sve više voćnjaka, a sve manje voća i morat ćemo ga uvoziti Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Ne istovarajući jabuke odlučio je odmah je zamijeniti i to se pokazalo kobnim. Nakon što je dizalicom podigao prikalicu i skinuo kotač, neoprezno se pod nju podvukao želeći osloboditi onaj rezervni. U tom naumu najvjerojatnije je na zasad neutvrđen način prouzročio ispadanje dizalice, nakon čega mu je natovarena prikolica cijelom težinom prignječila grudi.

Djelatnici Hitne pomoći stigli su brzo i pokušali ga reanimirati, no nažalost više mu nije bilo spasa. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene