Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić ocijenio je da je '2011. za grad Dubrovnik bila vrlo dobra godina'.


Ostvarili smo sve ciljeve i nismo osjetili gospodarsku krizu zato što je već tri godine zaredom u glavnoj gospodarskoj grani broj noćenja veći za 33 posto nego u u prijašnjem trogodišnjem razdoblju', kazao je Vlahušić na božićnom primanju za predstavnike političkoga, gospodarskog, društvenog i kulturnog života grada Dubrovnika.

Dodao je kako posebice veseli ulaganje u ljude te naveo primjer 150 mladih Dubrovčana koji su za svoje školovanje uzeli zajmove, a samo ih sedam mora vratiti, jer su ostali završili u redovitu roku, što je bolji prosjek nego u Hrvatskoj. Rekao je da će grad i iduće godine ulagati u vodoopskrbu i odvodnju, izgraditi dvije športske dvorane, za najsiromašnije umirovljenike izdvajat će 500 kuna, a nastavit će i rad na prostornim planovima.

'Nastavit ćemo suradnju i s novom vladom i raditi na ključnim projektima za grad - kao što su povezivanje Ploča s Dubrovačkim primorjem autocestom, izgradnja brze ceste Čilipi - Dubrovnik, izgradnja marina u Gružu te završiti izgradnju treće faze zračne luke', rekaoje gradonačelnik

Dubrovniku ne treba nitko pomagati jer u njemu postoji dovoljan broj ljudi koji mogu ostvariti sve svoje projekte i sve svoje snove, rekao je Vlahušić. (Hina)

Vezani članci Potres u Dubrovniku Dalmacija se opet tresla: Nakon Zadra, slabiji potres pogodio i Dubrovnik Dubrovnik u vrijeme epidemije koronavirusa U Dubrovniku još dva slučaja zaraze, oboljele ukupno 24 osobe