Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte fotografiju

BJEŽE OD PAUKA Vladini auti 'nagužvali' se iza Markove crkve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor je pozvao pauk i komunalne redare koji su ispisali kazne vladinim dužnosnicima.

Čini se da su vladini dužnosnici ozbiljno shvatili Darinka Kosora koji je prije nekoliko dana zvao pauk i komunalne redare koji su im onda ispisali kazne zbog nepropisnog parkiranja pored Gradske skupštine.

Pročitajte i ovo Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro Premještanje nepropisno parkiranog vozila - 2 Ovo morate znati Parkiraju na nogostup, pred vrata, na mjestu za invalide: Kada zvati pauka da odveze nepropisno ostavljen automobil?

Kosor zvao pauka zbog Vladinih auta, svi dobili kazne!

U srijedu je tijekom sjednice Vlade parkiralište ispred zgrade zagrebačke Gradske skupštine bilo prazno, ali zato se gužva stvorila iza Markove crkve.

Podsjetimo, vladini dužnosnici bili su na meti predsjednika Skupštine prošli tjedan. Kako su u vrijeme dolaska pauka vlasnici automobila bili u blizini, auti nisu završili na deponiju, ali kazne će morati platiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene