Najvećim dijelom maratonskog glasovanja o vladajućima, većinu je držalo dvoje dojučerašnjih SDP-ovaca, Mario Habek i Milanka Opačić. Oni su prešli u klub zastupnika HNS-a i Milan Bandića.

Galerija


SDP-ovci su tražili da ih se premjesti u klupe vladajućih među ostalim da se ne sramote, ali i, kako je to rekao SDP-ov šef kluba zastupnika Arsen Bauk, ne zagađuju prostor.

Vezani članci Mario Habek (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Hajdaš Dončić o odlasku stranačkog kolege: ''Na muci se poznaju junaci'' Milanka Opačić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanka Opačić otišla iz SDP-a i ostavila stranci dug od 18.000 kuna za članarinu

Gordan Maras tvrdi kako je ona kupljenja novcem iz proračuna grada Zagreba. Njemu i ostalim zastupnicima odgovorila je Milanka Opačić. ''Ja nisam na prodaju. Nisam nikad ništa tražila ni od pokojnog Ivice Račana, niti od Zorana Milanovića, a još manje od Milana Bandića ili od Davora Bernardića. Ništa nisam tražila. Svoje sam mjesto zaradila ovdje s 25 tisuća preferencijskih glasova što vi niste dobili niti ćete ikada dobiti na izborima'', rekla je Opačić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj