Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ja nisam na prodaju''

Vladajućima većinu držali Opačić i Habek: SDP tražio da ih se premjesti među vladajuće ''da ne zagađuju prostor''

Milanka Opačić (Foto: Dnevnik.hr)
Milanka Opačić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milanka Opačić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Najvećim dijelom maratonskog glasovanja o vladajućima, većinu je držalo dvoje dojučerašnjih SDP-ovaca, Mario Habek i Milanka Opačić. Oni su prešli u klub zastupnika HNS-a i Milan Bandića.

SDP-ovci su tražili da ih se premjesti u klupe vladajućih među ostalim da se ne sramote, ali i, kako je to rekao SDP-ov šef kluba zastupnika Arsen Bauk, ne zagađuju prostor.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Gordan Maras tvrdi kako je ona kupljenja novcem iz proračuna grada Zagreba. Njemu i ostalim zastupnicima odgovorila je Milanka Opačić. ''Ja nisam na prodaju. Nisam nikad ništa tražila ni od pokojnog Ivice Račana, niti od Zorana Milanovića, a još manje od Milana Bandića ili od Davora Bernardića. Ništa nisam tražila. Svoje sam mjesto zaradila ovdje s 25 tisuća preferencijskih glasova što vi niste dobili niti ćete ikada dobiti na izborima'', rekla je Opačić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno 3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj A1 Hrvatska - 1 A1 Hrvatska - 1 Foto: PR A1 Hrvatska - 2 A1 Hrvatska - 2 Foto: PR A1 Hrvatska - 3 A1 Hrvatska - 3 Foto: PR A1 Hrvatska - 4 A1 Hrvatska - 4 Foto: PR A1 Hrvatska - 5 A1 Hrvatska - 5 Foto: PR +4 A1 Hrvatska - 6 Tech 3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj 1/10 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene