Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon neizbora u Saboru

Bernardić: "Nataša Novaković je prijateljica Plenkovićeva savjetnika, ne može biti na čelu Povjerenstva"

Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr)
Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je aktualnu situaciju u Agrokoru.

Šef najveće oporbene stranke tvrdi kako Martina Dalić više ne može biti ministrica Vlade.

Pročitajte i ovo Davor Bernardić Vruća tema Lome se koplja oko Resnika, Bernardić poručio: "Nisu niti htjeli riješiti problem sve dok se nije dogodio odron na Jakuševcu" Davor Bernardić Reagirao Grad Zagreb Bernardić objavio dokumente: "Ovo je jedna od najvećih afera dosad"

"27.000 radnika u Agrokoru za cijeli svoj radni vijek ne zaradi koliko jedan povjerenik zaradi u mjesec dana. Strahuju hoće li moći dobiti plaću za sljedeći mjesec. Nažalost, nemamo stalno vjerovničko vijeće, za nas je vrijeme da Plenković pokaže odgovornost, riješi situaciju u Agrokoru ili ode.

Martina Dalić više ne može biti ministrica u Vladi i to je očito. To mora biti prvi potez. Ramljak je samo produžena ruka Dalić u čijoj režiji je sve skuhano.

Na zadnjem saslušanju Dalić je kazala kako je ona pisala lex Agrokoršto smo mi nebrojeno puta pitali. Plenkovićev savjetnik Šeks kazao je kako Plenković stoji iza zakona, što je on to kasnije i potvrdio", kazao je Bernardić.

Osvrnuo se i na neizbor šefice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

"Zbog grama savjesti kod vladajuće većine nije došlo do izbora nove šefice Povjerenstva za odlučivanje o sukoba interesa. Jasno je pokazalo da vladajući nemaju parlamentarnu većinu", kazao je Bernardić i dodao da se treba provesti novi izbor.

Ustvrdio ja kako je Nataša Novaković HDZ-ova osobna prijateljica Plenkovićeva savjetnika za medije, stoga ne može biti izabrana na tu poziciju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene