Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučeno na sjednici

Vlada ponovno ovlastila Draganovića i Škugora za obavljanje poslova glavnih tajnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada RH ponovno je dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnih tajnika Zlatku Draganoviću i Danijelu Škugoru.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada Republike Hrvatske ponovno je dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih Zlatku Draganoviću, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila za obavljanje istih poslova, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 16. rujna 2016., do imenovanja glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: ''Stiže prvih šest Rafalea, a nasilju u sportu nema mjesta''

Vlada je također ponovno dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Danijelu Škugoru, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila Hrvatske ovlastila za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 10. rujna 2016., do imenovanja glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, a najduže na vrijeme od šest mjeseci, priopćila je Vlada. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene