Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada RH ponovno je dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnih tajnika Zlatku Draganoviću i Danijelu Škugoru.


Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada Republike Hrvatske ponovno je dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih Zlatku Draganoviću, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila za obavljanje istih poslova, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 16. rujna 2016., do imenovanja glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Vezani članci Članica Nacionalnog stožera Alemka Markotić Markotić kupuje lijek protiv bolesti COVID-19: Jedna doza koštat će 15.500 kuna Sjednica Vlade - 3 Plenković naredio promjene zakona: ''Oni koji su se zaštitili kao lički medvjedi potiču na neposluh. Uvest ćemo sankcije''

Vlada je također ponovno dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Danijelu Škugoru, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila Hrvatske ovlastila za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 10. rujna 2016., do imenovanja glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, a najduže na vrijeme od šest mjeseci, priopćila je Vlada. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju