Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u banskim dvorima

Plenković na sjednici Vlade: ''Sustav obrane od poplava je jako dobro funkcionirao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banskim dvorima s 20 minuta zakašnjenja počela je sjednica Vlade.

Na početku sjednice Vlade, premijer Andrej Plenković izvijestio je o posjetu poplavljenim područjima. ''Sustav obrane od poplava je jako dobro funkcionirao, osobito u Karlovcu'', rekao je premijer i zahvalio svim službama koje su radile na tim područjima. Rekao je i da je dobro što se danas smanjuju vodostaji svih rijeka. Dodao je da je vojska u pripravnosti, ako bude potrebe.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura"

Spomenuo je i sastanak Vijeća za demografsku revitalizaciju na kojem je najavljen niz demografskih mjera.

Zahvalio je svima koji su doprinijeli da se u Hrvatsku vrati MIG-21 Rudolfa Perešina. ''To je satisfakcija za sve hrvatske pilote i branitelje, ali za obitelj Rudolfa Perešina'', rekao je predsjednik Vlade naglasivši da nove generacije treba educirati o Domovinskom ratu.

Dodao je da će ministri Lovro Kuščević i Tomo Medved biti izaslanici Vlade na komemoraciji u Bleiburgu.

Na 157. sjednici Vlade RH našao se i Nacrt prijedloga godišnjeg izvještaja o izvršenju Državnog proračuna RH za 2018. godinu i Nacrt prijedloga godišnjeg izvještaja o primjeni fiskalnih pravila za 2018. godinu.

Aktualno Realov gazda ima novi plan, kvari najveći posao Barce velikom razmjenom s PSG-om Nasser Al-Khelaifi i Florentino Perez (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Florentino Perez (Foto: AFP) Foto: Afp Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Foto: Afp Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Foto: Afp Antoine Griezmann (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) Nogomet Realov gazda ima novi plan, kvari najveći posao Barce velikom razmjenom s PSG-om 1/5 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene