Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred prolaznicu

Užas u Velikoj Gorici: "Žena kroz prozor na drugom katu bacila štene, već je bacila mačku!"

Trg Stjepana Radića Velika Gorica
Trg Stjepana Radića Velika Gorica Foto: DNEVNIK.hr
Svjedoci ovog groznog događaja kažu kako je psić kojeg je žena bacila psa kroz prozor pao točno pred slučajnu prolaznicu.

Primjer nevjerojatne okrutnosti stiže iz Velike Gorice. Stanari zgrade u centru grada, na Trgu Stjepana Radića, u srijedu navečer ostali su šokirani kada je njihova susjeda kroz prozor na drugom katu bacila štene.

"Zvuči nevjerojatno, ali žena je bacila psa kroz prozor! Strašno! Inače, žena doma ima dva ili tri staforda, što je samo po sebi nevjerojatno, da takva osoba drži pse s tim karakteristikama, a sad je iz svog stana bacila štene koje, bojimo se, neće ni preživjeti", rekli su susjedi za Cityportal.hr

Svjedoci toga groznog događaja kažu kako je psić pao točno pred slučajnu prolaznicu.

"I nije joj prvi put da radi takvo nešto, već je jedanput bacila mačku kroz isti taj prozor! Mi susjedi zvali smo više puta i veterinarsku inspekciju, i policiju, ali nitko ne reagira", kažu ogorčeni i uplašeni susjedi.

"Ne možeš znati na što je sve spremna osoba koja životinju baci kroz prozor", dodali su.

Velikogorička policija potvrdila je kako je žena koja je bacila psa kroz prozor uhićena, a protiv nje će podnijeti kaznenu prijavu. Ako se utvrdi da je kriva, mogla bi dobiti do godine dana zatvora.

Nesretna životinja nalazi se izvan životne opasnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene