Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Višani su odlučili blokirati katamaran nezadovoljni dodatnim uplovljavanjem u Milnu na liniji Vis-Split.


Stanovnici Visa i Komiže blokirali su pristanak katamarana u luku Vis!

Vezani članci Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Odabrao je Hrvatsku: Popularni pjevač i pobjednik Eurosonga vjenčao se na viškoj utvrdi Pomorska policija, (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Tragedija na Visu: Poljakinji pozlilo prilikom izrona. Liječnici je pokušali reanimirati, no nije joj bilo spasa

Do ovoga je došlo zbog izmjene brzo-brodske linije Split-Vis, u koju je osim Hvara, sada uključeno i pristajanje u luci Milna na Braču.

Stanovnici negoduju jer na ovaj način ostaju bez brze veze katamaranom, a također upozoravaju kako koncesijom koja je na snazi do kraja ove godine nije bilo predviđeno pristajanje u Milni na Braču.

'Ovi prosvjedi će se nastaviti sve do daljenjeg dokle ova sramotna odluka ne bude povučena od agencije za obalni linijski promet', poručio je gradonačelnik Visa Ivo Radica.

''Bez ikakve prethodne obavijesti ni za grad Vis, ni za grad Komižu našla sam se među tim putnicima potpuno iznenađena ovom nemilom situacijom. Na ovakav način mi nećemo pristati, ni prihvatiti da standard otočana bude manji nego što je to bio dosad', kaže gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević.