Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stranka mu draža od prijatelja

VIDEO: Šeksov izbor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U priloženim videima izdvojili smo najinteresantnije izjave u posljednjih godinu dana koje oslikavaju Šeksov odnos s Lukom Bebićem, Ivom Sanaderom. te se najbolje vidi kako doživljava stranku.

U anale hrvatskog parlamentarizma siguran je ulazak ovotjedna dva incidenta u kojima je glavnu ulogu imao Vladimir Šeks. Prvo je poderao uputnicu za liječnika koju mu je uručio zastupnik Dinko Burić. Idući dan je došlo do još većeg skandala kada je predsjedniku Sabora Luki Bebiću poručio da neće još dugo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bebić na upit o Sanaderu 'Nitko nije davao nikakve naloge o šibenskom TLM-u' Slika nije dostupna 'Piše li AI sveta pisma?' Bebić: U pritiscima na Hrvatsku sudjeluju i agresori na nju

Šeks nije obilježio samo ovaj tjedan u Saboru,on je u centru hrvatske politike već dva desetljeća i uvijek iz pozadine vuče konce svih najvećih događaja u HDZ-u i državi.

Šeks priznaje da je izgubio neke prijatelje te poručuje ' dragi su mi prijatelji, ali istina mi je draža'.

Nakon što se nakon pokušaja Sanaderovog puča našao na suprotnim stranama s Lukom Bebićem rekao je da je to za njega jako bolna situacija. 'To nije moj politički razlaz s Bebićem. Našli smo se na različitim pozicijama, ali ja mu želim svako dobro. Ne želim da dođe do produbljivanja raskola između mene i njega', rekao je Šeks 4. siječnja prošle godine da bi se sada sukobio s njime jače nego ikada prije.

>> Šeks Bebiću: Nećeš ti dugo

>>VIDEO: Šeks poderao optužnicu za psihijatra

>> Šeks: Nego što da sam poticao na oružanu pobunu

>> Milanovića Šeks nazvao 'ordinarnim' klevetnikom

>> Šeks: Ja sam omega i alfa hrvatskog pravosuđa

>> Šeks: Nije Josipović dobio žuti karton nego prijateljsko upozorenje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene