Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na izjavu Ruže Tomašić

VIDEO Pupovac izvadio papirić s natpisom 'gost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac današnju je saborsku raspravu iskoristio i kao reakciju na izjavu Ruže Tomašić da je 'Hrvatska za Hrvate' te da su 'svi ostali tek gosti'.

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac svoje je današnji istup u parlamentu iskoristio za reakciju na nedavnu izjavu pravaške zastupnice Ruže Tomašić da je 'Hrvatska za Hrvate' te da su 'svi ostali tek gosti'.

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti'' Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića

'Svi oni koji ovih dana, bilo poslom ili zadovoljstvom, idu u pravcu Dalmacije ili iz pravca Dalmacije prema Zagrebu mogli su vidjeti prve kamp kućice koje idu u pravcu Zadra i u pravcu drugih odredišta. Ja kažem Zadar jer je meni najbliži i zavičaj mi je na drugi način. (...) Dakle, svi možemo vidjeti da, kao što je proljeće tu, da je isto tako i turistička sezona tu. A gdje smo mi?', upitao je Pupovac i iz džepa izvukao trakicu na kojoj je velikim slovima ispisano 'gost'.

>> 'Da je Stanimirović bio s četnicima temeljim na izjavama brojnih svjedoka iz Vukovara i Tovarnika!'

'Mi smo tu. Mi raspravljamo o kojim gostima? Onima koji bi trebali doći, koji su počeli dolaziti ili o onima koji su gosti u ovoj zemlji, u ovom parlamentu? O čemu raspravljamo proteklih dana i danas u ovom parlamentu? O gostima koji bi trebali obogatiti našu zemlju, koji bi trebali ponijeti lijepe uspomene ili o nama u Saboru, zastupnicima nacionalnih manjina, o građanima Hrvatske, pripadnicima nacionalnih manjina koje pojedini proglašavaju gostima u ovoj zemlji?', upitao je Pupovac, cijelo vrijeme držeći u zraku spomenutu trakicu.

Podsjetimo, nakon što su mediji prenijeli njezinu spornu izjavu iz Slatine, Ruža Tomašić je u subotu u Slavonskom Brodu sve demantirala. 'Hrvatska za Hrvate, a svi ostali su gosti' nije moja izjava jer sam rekla: oni koji ne doživljavaju Hrvatsku kao svoju domovinu, znači da su gosti i ako je toliko pljuju znači da su gosti', izjavila je predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene