Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruža Tomašić uzvraća:

'Da je Stanimirović bio s četnicima temeljim na izjavama brojnih svjedoka iz Vukovara i Tovarnika!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Saboru se medijima obratila Ruža Tomašić s članovima svoje stranke HSP dr. A.Starčević.

Na konferenciji za medije u Saboru zastupnica i predsjednica HSP-a A. Starčević Ruža Tomašić demantirala je da je širila govor mržnje i rekla kako nije optužila predsjednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića da je bio četnik, već 'da je bio s četnicima'.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

'Pozivam DORH da ustanovi jesam li širila govor mržnje, neka preslušaju govor. Ako sam kriva, spremna sam se odreći saborskog imuniteta, a ako nisam tražim da mi se premijer Zoran Milanović i Milorad Pupovac ispričaju. A to da je Stanimirović bio sa četnicima temeljim na izjavama brojnih svjedoka iz Vukovara i Tovarnika, koji su već ranije podnosili kaznene prijave protivnjega', rekla je Tomašić.

>> Stanimirović: Ruža je srbofob, a Mamić egocentrik!

Crne košulje kao modni izričaj

Glavni tajnik stranke Pero Ćorić i predsjednik Glavnog stana HSP-a A. Starčević Denis Bevanda došli su na presicu u crnim košuljama i s porukom za premijera Milanovića.

'Ispričavamo se premijeru što smo došlu u crnim košuljama, to je naš modni izričaj. Znamo da bi on bio zadiovoljniji da dođemo u plavim kapama i s crvenim maramama', rekli su iz HSP-a A. Starčević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene