Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Anđeli će samo zaspati'

VIDEO: Predstavljena prva elektronička knjiga u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je dobila prvu elektroničku knjigu.

Novinarka Merita Arslani približila nam je svjetske trendove. Njezin roman prvijenac 'Anđeli će samo zaspati', osim u pisanom izdanju, moći će se čitati i na popularnim gadgetima. Knjiga je izazvala veliko zanimanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napeti krimić Održana promocija knjige Merite Arslani 'Pouzdan izvor' Slika nije dostupna 'Pročitala sam ga u jednom dahu' Nova knjiga MERITE ARSLANI - POUZDAN IZVOR krimić je koji nećete ispuštati iz ruku!

>> Hrvatska dobiva prvu knjigu u elektroničkom obliku

'Dobro je da knjige malo dobiju drugu dimenziju. Ne samo znači da možete doći u knjižaru kupiti knjigu, nego da one dobiju nekakvo drugo lice, a to je ovo digitalno, koje zaista živimo u digitalno doba i mislim da je to pravi put', rekla je Merita Arslani na predstavljaju ovog elektroničkog prvijenca.

Elektroničku knjigu pohvalio je i poznati književnik MIljenko Jergović, koji je također prisustvovao predstavljanju, a na kojem se pojavio i predsjednik RH Ivo Josipović. 'Ja sam pobornik novih tehnologija. Nastojim ih i sam pratiti, ali naravno to ne znači da manje volim knjigu koja se lista', rekao je Josipović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene