Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za teško ubojstvo

VIDEO: Kazimir D. se branio se šutnjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom je sudu priveden Kazimir D. optužen za pljačku banke i bezobzirno ubojstvo policajca, opasno po život ranjavanje drugog policajca, te nešto lakše ranjavanje još trojice policajaca.

Osumjničeni se branio šutnjom, a tereti ga se za 5 kaznenih djela. Teško ubojstvo, pokušaj teškog ubojstva, dovođenje u opasnost života i imovine, razbojništvo, te nedozvoljeno držanje oružje. S njim su na ispitivanju bila 4 interventna policajca, te njegov odvjetnik Veljko Topolovec. Kazimir D. ostaje još 24h u pritvoru. Sutra će Županijsko državno odvjetništvo zatražiti istragu protiv njega.

Pročitajte i ovo Pirotehnika zaplijenjena u Splitu u Splitu Sukus velikog derbija: Policija objavila koliko navijača je privedeno i koliko pirotehnike zaplijenjeno Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Podsjetimo, u utorak oko 18.15h Zagrebačka policija dobila je dojavu o oružanoj pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama. Na teren su izašle dvije policijske patrole, a došlo je do razmjene vatre između policije i pljačkaša pri čemu je poginuo jedan policajac dok su četvorica ranjena.

>> VIDEO: Ubojica i žrtva su se poznavali iz istog kafića

>> Ubojica ušao u stan i ženi ponudio 200 kn za vodu?

>> VIDEO: Tijekom pljačke ubijen policajac

Kazimir D. je dosada evidentiran za šest razbojništva dvije teške krađe u 2004. godini. Uvijek je bio naoružan te nosio masku na licu, a pljačkao je uglavnom trgovine na području Sesveta. Već je jednom bio osuđivan i to na kaznu od 5 i pol godina, ali je nedavno uvjetno pušten na slobodu. Navodno je imao i problema s ovisnošću o teškim drogama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene