Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Metak zaustavio zubima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnji muškarac u Vrbovcu doslovno je metak uhvatio zubima. Tako ga je od sigurne smrti spasila zubna proteza.

Nakon žestoke svađe u dvorištu 58-godišnjak izvlači pištolj maloga kalibra, usmjerava ga prema 41-godišnjakinji. Ispaljuje metak. Zrno je okrznulo ženino lice, odbilo se i zastalo u zubnoj protezi njezinog supruga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Napadač bježi, ali samo do svoga doma, gdje ga policija ubrzo i pronalazi. 

O motivima pucnjave nitko od sudionika ni očevidaca ne želi razgovarati. Gospođa koju je metak samo okrznuo poručila je nadležnim institucijama 'Pustite nas, sve će se to riješiti unutar obitelji'.

'Motiv za izvršenje ovog kaznenog djela, koliko mi je poznato su njihova ranija nerazješena novčana dugovanja', kaže glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba.

>> Djevojčici metak prošao kroz sinuse i zaglavio se u mozgu

>> Uhićen zbog pokušaja dvostrukog ubojstva

Krajem kolovoza Hrvatsku je šokirao slučaj djevojčice kojoj je metak zračnice ušao kroz sinuse i zastao u mozgu. Djevojčica je, doznajemo, dobro, normalno komunicira, dobiva antibiotike i u mozgu nema znakova upale. No, nije operirana, zrno je još uvijek unutra. 

Jučerašnji napad, policija tretira kao pokušaj ubojstva.

Zaustaviti metak zubima, izraz je koji se često koristi u filmovima i stripovima, ali u Vrbovcu je jučer samo zahvaljujući sreći postao stvarnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene