Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekad i sad

VIDEO: Kako se Vlada hvalila akcijom 'Maestro', a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijune teškom antikorupcijskom akcijom prije godinu i pol Vlada se hvalila na sve strane. Oporba ih svejedno nije štedjela kritike, a mnogi su akciju Maestro nazvali samo igrokazom za Europsku Uniju.

'Hardware centra korupcije je Fond za privatizaciju. Ne znamo di je software, došli smo do hardwera i slomit ćemo mu kičmu', rekao je Stjepan Mesić prije skoro dvije godine. 'Ulov u ovoj mreži, ove godine i u ovoj sezoni je iznimno dobar i nagovještava još bolje velike lovine', nadovezao se Vladimir Šeks.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj 'Maestro' 'Matanović tražio milijun i pol eura mita' Slika nije dostupna Osniva li se hrvatski FBI?

>> 'Riječ je o šlamperaju Državnog odvjetništva'

Niti je kičma slomljena, niti je lovina u mreži. Državna bitka s korupcijom, bar kada se radi o 'Malom Maestru' izgubljena je. Još u lipnju prošle godine odlučeno je da će se najmlađem potpredsjedniku Fonda Ivanu Gotovcu i poduzetniku Svjetlanu Staniću suditi odvojeno od osmorke iz Velikog Maestra. Istraga je proglašena tajnom. Oporba od samog početka nije odustajala od oštrog napada na Banske dvore. No, kako je postupak odmicao, mijenjale su se i izjave. 

Kako, pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene