Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan uspjeh

VIDEO HGSS spasio petomjesečnog psa iz duboke jame: ''Mala je izvučena neozlijeđena''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS Karlovac je uspio u još jednom spašavanju! Ovaj put je u nevolji bio petomjesečni pas.

U petak oko 17:46 su u HGSS stanici Karlovac dobili dojavu da je pas upao u jamu na području Slunja. Objavili su video na kojem se vidi spašavanje petomjesečne jazavčarke.

''Kako zbog loših vremenskih uvjeta, noći te neposjedovanja dovoljno informacija o vrsti speleo objekta, po primitku dojave u akciju spašavanja izlazi osam spašavatelja HGSS stanice Karlovac.

 

Dolaskom do ulaza u jamu, ustanovljeno je kako je riječ o vrlo uskom ulazu te je vrlo brzim odabirom ustanovljeno kako će naš najhrabriji spašavatelj biti i konstitucijski najmanji među jednakima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hvala za svaki spašeni život HGSS se emotivnom objavom oprostio od člana tima: ''Pas s prednjeg sica, naše veliko srce i još veća maza...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon dva sata leta VIDEO Pogledajte kako je tehnologija pomogla u spašavanju nestale osobe: ''Bespilotne letjelice nisu samo igračke''

Na naše i vlasnikovo veliko zadovoljstvo, Mala je izvučena iz 12 metarske jame neozlijeđena u 20:00'', zadovoljno su zaključili iz HGSS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene