Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Zagrebu

VIDEO/FOTO Ovako je izgledao požar na Jakuševcu: Vatra gutala otpad, a crni dim dizao se visoko u zrak

Požar na Jakuševcu
Požar na Jakuševcu Inicijativa za Jakuševec
Aktualno Galerija Požar na Jakuševcu - 1 Požar na Jakuševcu - 1 Foto: Inicijativa za Jakuševec Požar na Jakuševcu - 2 Požar na Jakuševcu - 2 Foto: Inicijativa za Jakuševec Požar na Jakuševcu - 3 Požar na Jakuševcu - 3 Foto: Inicijativa za Jakuševec Požar na Jakuševcu - 4 Požar na Jakuševcu - 4 Foto: Inicijativa za Jakuševec +3 Požar na Jakuševcu - 5 Galerija 1/8 >>
Objavljene su fotografije i snimka požara glomaznog otpada na Jakuševcu.

Udruga za zaštitu okoliša Jakuševec objavila je noćas na Facebooku, dok je požar na zagrebačkom Jakuševcu bio aktivan, da se u dijelu naselja osjeća jaki smrad po gareži, plastici i dimu te da je na požar izašlo nekoliko vatrogasnih interventnih vozila.

Udruga je objavila i snimku požara na odlagalištu otpada. Na fotografijama i videu s mjesta događaja vidi se velik plamen i gust, crni dim koji se uzdiže visoko u zrak

Požar manje količine neopasnog glomaznog otpada izbio je noćas na platou pored odlagališta Jakuševec te je ugašen nešto iza tri sata, izvijestio je u četvrtak ujutro Zagrebački holding.

Mjerna postaja za kvalitetu zraka na Jakuševcu pokazuje da nema ugroze po zdravlje ljudi, kažu u Zagrebačkog holdingu, navodeći da je dodatno upućena mobilna mjerna stanica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, čije rezultate očekuju u jutarnjim satima.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb kibernetička (ne)sigurnost Hakeri napali najveću hrvatsku bolnicu: "Primorani smo isključiti sve sustave"

Voditelj podružnice Čistoća obišao je centar rano jutros i uvjerio se da nema ozlijeđenih niti značajnijih oštećenja.

Dežurni vatrogasac radnik vatrogasno-čuvarske službe Zagrebačkog holdinga odmah je po izbijanju uočio požar te je nazvao vatrogasnu postrojbu i započeo s gašenjem.

Pročitajte i ovo Juan Jose Zuniga kaos u Boliviji VIDEO "Uhićeni ste, generale!" Priveli ga pred kamerama, propao pokušaj državnog udara

Požar je izbio na platou Servisno-operativnog centra u Tišinskoj ulici pored odlagališta Jakuševec, a radilo se o požaru manje količine neopasnog glomaznog otpada prikupljenog putem javne usluge.

Policija je mjestu događaja obavlja očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene