Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lito ide mala

Usred sezone stižu novi strojevi: "Odlazimo jer ova buka je nevjerojatna"

Aktualno Galerija Radovi u Splitu - 1 Radovi u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Splitu - 2 Radovi u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Splitu - 3 Radovi u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Splitu - 4 Radovi u Splitu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Radovi u Splitu - 5 Galerija 1/5 >>
Na hrvatskoj obali uobičajeno je da uoči turističke sezone građevinski radovi stanu, a strojevi utihnu. Ne i u Splitu. Ondje su radovi baš počeli, i to na glavnoj gradskoj plaži. Detalje donosi reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

Uz buku zbog radova na projektu vodno-komunalne infrastrukture na splitske Bačvice stižu i novi strojevi. Idućih mjesec dana sanirat će se betonski dio kupališta.

Turisti su iznenađeni pa tako Facundo iz Urugvaja kaže: "Upravo odlazimo jer ova buka je nevjerojatna. Preporučili su nam ovu plažu, ali moramo otići."

Osim službene obavijesti o početku radova, iz Grada Splita u srijedu nije bilo moguće dobiti sugovornika na ovu temu. Ipak kažu da će se radovi odvijati u ranim jutarnjim ili večernjim satima i da će se plato podijeliti u nekoliko zona tako da će se u svakom trenutku na nekom dijelu moći sunčati.

Pročitajte i ovo Hakerski napad DDoS napad Hakeri napali internetske stranice hrvatskih institucija! Ministar Habijan za DNEVNIK.hr: "Službe su odmah reagirale, sad je na forenzici..."

Pročitajte i ovo Ukidanje dozvola za apartmane - 5 Grad u problemima Gradonačelnik je imao plan, pokazao se neuspješan: Više apartmana unutar zidina nego ikad

Na šetnicu će se postaviti dekorativni beton i obnoviti kameni pristupi moru. Neki sugrađani imaju razumijevanja.

Uz Bačvice i Žnjan je gotovo u potpunosti do idućeg ljeta prepušten teškoj mehanizaciji. Osobe s invaliditetom kojima je ostavljena malena uvala, na nju imaju brojne zamjerke.

Detalje pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Ivana Kaštelana. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene