Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi poduzetnici

Dva mladića iz Zadra sami pobijedili krizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije godinu dana dobili su otkaze u velikoj tvrtki, posudili novac od roditelja i pokrenuli vlastiti, uspješan posao.

I tako im je dobro krenulo da ovaj dvojac iz Zadra uskoro mogao i sam otvarati nova radna mjesta. Za ovu dvojicu mladića otkaz nije značio kraj, već novi početak jer se u manje od godinu dana njihovom radionicom počeo širiti ugodan zvuk rada.

Pročitajte i ovo Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina" Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje

'Otkaz nam nije značio kraj, našao sam se s prijateljem Filipom i popričali smo malo kako bi mogli pokrenuti biznis. Posudili smo novac od roditelja i jednostavno krenuli', kazao nam je suvlasnik tvrtke Davor Babin. Roditelji su pomogli s financijama, prijatelji s uređenjem salona, a poduzetnički inkubator dao im je prostor.

>> Znate li koji je najbolje plaćeni posao u Hrvatskoj?

'Imamo jako dobre uvjete, odnosno prostor. Kvadratni metar nije skup i prvu godinu smo čak oslobođeni plaćanja najma. Plaćamo neke sitne režije, što je jako povoljno za nas', opisuje drugi suvlasnik Filip Pedišić.

Svjesni da tvrtku otvaraju u recesiji htjeli su novim pristupom osvojiti kupce. Uočene greške kod bivšeg poslodavca odlučili su ispraviti. Kupcu nude 3D izgled budućeg komada pokućstva, moguće je odabrati vrstu i dizajn materijala, pa čak i tvrdoću spužve. Ispunjavaju doslovno sve želje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene