Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično natjecanje

VIDEO Doznajte što je skijering!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi vole adrenalinska natjecanja, a jedno takvo je u Oroslavju okupilo velik broj natjecatelja. Riječ je o skijeringu.

Spoj skijanja i automobilizma je u Oroslavju okupio velik broj natjecatelja.' Voze se auti, trkaći i obični, svejedno je. Bitno je da imate automobil, štrik i dobrog skijaša', kazala je Martina Vrbanović.

>> Unatoč krizi, Hrvati se nisu odrekli skijanja!

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"

Dobri rezultati, ovoga puta manje su bitni. 'Očekujem dobar umjetnički dojam, da ćemo se dobro sklizati i da će publika uživati', kazao je vozač Josip Žagar. Temperatura u plusu nije išla na ruku natjecateljima. No, za to nitko nije mario, jer zabava je najbitnija. 'Ovo je čista zezancija, ovo je samo dobro druženje', kazao je Mladen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene