Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traži 50.000 kuna

Veteran tuži Milorada Pupovca zbog nanošenja duševnih boli: ''Stavio je sve Hrvate u koš s ustašama. To je horor''

Stjepan Sertić (Foto: Dnevnik.hr)
Stjepan Sertić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stjepan Sertić (Foto: Dnevnik.hr) Stjepan Sertić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Stjepan Sertić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Zbog Milorada Pupovca je i u Vinkovcima burno. Hrvatski ratni veteran Stjepan Sertić na Općinskom sudu u Vinkovcima tužio je predsjednika SDSS-a.

Stjepan Sertić je istaknuo da mu smeta što Milorad Pupovac iznosi neistine navodeći da je Hrvatska faktor nestabilnosti na području jugoistoka Europe te što suverenu Hrvatsku uspoređuje s NDH. Od Pupovca traži 50 tisuća kuna zbog nanošenja duševne boli.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu" Milorad Pupovac, Anja Šimpraga Uoči obljetnice tragedije Pupovac ne ide u Vukovar, potpredsjednica Vlade upozorila: "Trebali smo i htjeli biti u Koloni sjećanja, ali ne možemo"

''Udara jedno te isto, udara takvu bjesnoću, takve laži da on govori. On vrijeđa sve hrvatsko. On je sve branitelje stavio u koš s ustašama. On je stavio sve građane Hrvatske u koš s ustašama. To je horor, to je takav govor mržnje. To više nije ono moja osobnost što je povrijeđena, što ne spavam, što sam uznemiren, usplahiren. On je uvrijedio cijeli hrvatski narod'', rekao je Sertić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene