Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvala Predsjedništvo na očitovanje

Škorina sestra odgovorila na prozivke: "Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta, sve se može online"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prepucavanja unutar posvađanog Domovinskog pokreta se nastavljaju. Nakon Facebook objave na stranicama stranke, koju potpisuje v. d. glavnog tajnika Daniel Spajić, na svojem se profilu oglasila Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore.

Pozvala je članove Predsjedništva da se očituju jesu li ili nisu za izvanrednu sjednicu Predsjedništva Domovinskog pokreta te naglasila da se ista može "sazvati u roku sat vremena" i održati online. 

Pročitajte i ovo Mario Radić Vrh stranke donio odluku U Domovinskom pokretu pokrenut stegovni postupak protiv Vesne Vučemilović: "Tim činom se nikog ne izbacuje iz stranke" Slika nije dostupna pokrenut disciplinski postupak Vučemilović otkrila zašto je odjurila sa sjednice Predsjedništva: "Mutni likovi koji pokušavaju Škori preoteti stranku..."

"Ne želeći dalje polemizirati sa samoproglašenim vedeima koji su nakon ostavke trebali prvo sazvati Predsjedništvo, pa tek onda ići u javnost, pozivam sve da se javno očituju jesu li za tu žurnu izvanrednu sjednicu predsjedništva ili nisu. Ako nisu, neka objasne članstvu i javnosti zašto nisu. Ovo je XXI stoljeće i sve se može online. Ako se može poslovati, plaćati, studirati i glasovati o zakonima putem interneta, onda se i sjednica može sazvati u roku od sat vremena. Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta. Prestanite obmanjivati i lagati sve najavom sjednice. Sazovite ju odmah. Ovako ostavljate dojam spletkaroša koji sve žele pripremiti da bude po vašem, a taj scenario nećete gledati. Domovinski pokret nije ničija prćija, ponajmanje vaša.

Napadima na mene kupujete vrijeme. Imate za sve vremena, osim za ono što je bitno. Sve sam navedene osobe kontaktirala i neka slobodno javno kažu ako su protiv sazivanja Predsjedništva i da imaju važnijeg posla ili su na ljetovanju. A što se tiče najava da će "tijela stranke" poduzeti nešto u svezi mojih istupa,
1. što sam krivo napravila?
2. Koji dio Statuta sam povrijedila?
3. Kad smo usvojili bilo koji podakt u smislu pravilnika.
4. Ako niste željeli javni razgovor, onda ste nakon ostavke dr.sc. Škore trebali sazvati Predsjedništvo i pokazati je nama, a ne je objaviti na njegovom FB profilu (jer ga on nije kontrolirao) prije nego je uspio izaći autom s parkinga", stoji u objavi Vesne Vučemilović. 

Ne želeći dalje polemizirati sa samoproglašenim vedeima koji su nakon ostavke trebali prvo sazvati Predsjedništvo, pa...

Objavljuje Vesna VučemilovićSubota, 24. srpnja 2021.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene