Veliki požar koji je u ponedjeljak navečer buknuo u Lokvi Rogoznici, na predjelu Ivašnjak, kod Omiša, u utorak poslije ponoći se primicao kućama u Starom selu, ali su vatrogasci spriječili napredovanje vatre prema kućama u tom naselju, doznaje se u Županijskom vatrogasnom operativnom središtu u Splitu.

Galerija Velik požar planuo u Lokvi Rogoznici - 5 Velik požar planuo u Lokvi Rogoznici - 1 Velik požar planuo u Lokvi Rogoznici - 4 +2 Velik požar planuo u Lokvi Rogoznici - 6

Vatra se jedno vrijeme kretala u smjeru kuća u Starom selu, ali su vatrogasci zaustavili njezino napredovanje, rekli su u Županijskom vatrogasnom operativnom središtu.

Na terenu u gašenju ovog požara poslije ponoći angažirano je ukupno 108 vatrogasca i 33 vatrogasna vozila, koji su na požarištu ostali do jutra, rekli su u Županijskom operativnom vatrogasnom središtu.

Požar u Lokvi Rogoznici prijeti kućama - 3 FOTO/VIDEO Veliki požar kod Omiša, olujna bura otežava gašenje: "Još ga lovimo, linija vatre je jako dugačka, već smo obranili neke kuće"
Zagreb: Požar u Plitvičkoj ulici - 5 VIDEO Novi požar u Zagrebu: U obiteljskom stanu izgorjela kuhinja, jedna osoba nadisala se dima

Gašenje požara ometao je vjetar koji puše na području zahvaćenom vatrenom stihijom, izvijestili su vatrogasci. Požar se širi, a prema procjeni vatrogasaca, dužina vatrenog plamena je oko pola kilometra.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju