Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Topla atmosfera i pjesma

Sudac predstavio knjigu Razgovori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velečasni Zlatko Sudac predstavio je večeras u Puli, u prepunoj dvorani hotela Histria, pred više od dvije tisuće ljudi knjigu 'Razgovori', autorice Dunje Ujević nastale iz razgovora s velečasnim. Knjiga otkriva brojne nepoznate detalje o Sučevu životu, ali i nudi odgovore na brojna životna pitanja.

Nisu to bili samo 'Razgovori', kakvo nosi ime knjiga velečasnog Suca. Prisutne je dočekala pjesma, molitva, topla i emotivna atmosfera kakva se rijetko viđa na promocijama. Više od dvije tisuće posjetitelja slušale su svaku riječ velečasnog Suca. Govorio je o njima bliskim stvarima, problemima i hrvatskoj svakodenevici. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ima izbore u vidu Suci najavili bojkot izbornog povjerenstva. Šef Vrhovnog suda: ''To je neprihvatljivo'' Slika nije dostupna Izlazi knjiga razgovora Papa Franjo: 'Svaki put kad prekoračim prag zatvora pitam se: zašto oni a ne ja?'

'A mi Hrvati, moj Bože! Vodila me specijalna policija. I stali smo na tunel Učka. Policija nigdje u svijetu ne plaća tunel. Oni su stali i platili. Pa toga nema nigdje u svijetu', rekao je velečasni Sudac čije je misli na papir sročila Dunja Ujević.

'Ja tu knjigu ne poznam. Ja sam je napisala, ja sam je sto puta pročitala, kako se već knjiga radi, ali ja svaki put iz Sučevih odgovora vidim nove riječi, nove misli. Svaki put mi je novo i mislim da je to najvrjednije u njoj, da je to knjiga koja ljudima će olakšati i naučiti ih živjet', rekla je Dunja. 

Za 'Razgovore' kažu i da je to enciklopedija ljubavi i dobra. Svakim čitanjem otkriva se nešto novo, ne samo o velečasnom Sucu, nego životu, ljubavi, vjeri, o svakome od nas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene