Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Velečasni Zlatko Sudac na svojem internetskom portalu obznanio je javnosti da se bavi umjetničko-duhovnim dizajnom stambenih i javnih prostora.


Sudac je potvrdio da je riječ o dijelu njegova života za koji nitko osim njegovih najbližih prijatelja nije znao, piše Večernji list. Karizmatični svećenik rekao je kako je zahvalan svima koji su mu omogućili da radi u njihovim prostorima odnosno da oblikuje prostorije, namještaj i rasvjetu. Sve je radio bez ikakvog honorara i naknade.

Vezani članci Slučajna vulgarnost Kakve prostote! Netko se zaigrao s dizajnom pa slučajno ili namjerno stvorio pomalo vulgarne prizore Sudac Ivan Turudić Sudac Turudić o gubitku pozicije najmoćnijeg suca u državi: "Zdravka Mamića poznajem 25 godina, bilo bi bijedno to poricati. Ali, nismo se čuli već dugo"

'Zahvalan sam što sam mogao raditi na dizajnerskim studijama za budući pastoralno-duhovni centar Milosrdnog Isusa', rekao je Sudac. Dodao je kako je u posljednje dvije, tri godine svoj pilot projekt realizirao u više javnih i privatnih prostora poput hotela, frizerskih studija,obiteljskih vila, urbanih stambenih prostora, wellnessa i potkrovlja. Velečasni Sudac za Večernji je list izjavio kako mu je želja da u svakodnevni životni prostor unese ozračje intuitivnog, suptilnog, duhovnog i  sakralnog. Dodao je kako mu je želja da u realizaciji njegovih dizajnerskih ideja sudjeluju isključivo hrvatske tvrtke.