Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplave u Hrvatskoj

UŽIVO iz Batine: Ekipa Dnevnik.hr obilazi poplavljena područja, stigao i predsjednik Josipović!

Tijekom čitavog dana novinarka Tea Vučkić obilazi poplavljena područja na istoku Hrvatske i razgovara s građanima. U Batinu je stigao i predsjednik Ivo Josipović.

Vrhunac vodenog vala jučer predvečer je stigao u Hrvatsku kroz mjesto Batina. Ondje se nalazi i naša ekipa, a novinarka Tea Vučkić, osim građana, snimit će i hrvatskog predsjednika Ivu Josipovića koji je ondje u obilasku. Naime, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetit će poplavom ugrožena područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fascinantni prizori FOTO Panoramski pogled na monstruozni vodeni val Slika nije dostupna Vodostaji u stalnom porastu Vukovar zbog poplava ostaje bez javne rasvjete, osječki Zoološki vrt spreman za evakuaciju!

>> VIDEO Stigao vrhunac vodenog vala, poplavljena područja obići će i predsjednik Ivo Josipović

Iz Hrvatskih voda jučer su naglasili kako bi vodostaji do nedjelje trebali pasti za 30-ak centimetara te je rečeno kako su nasipi u Batini spremni izdržati i vodeni val visine 900 centimetara.

Voditelj osječkog Centra obrane od poplava Ivica Nađ, rekao je na konferenciji za novinare kako će i nakon početka opadanja vodostaja kod Batine, nadležne službe morati biti na oprezu još barem sedam dana, dok vodostaj ne opadne barem za dva metra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene