Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Kolaju papiri"

Je li bilo zataškavanja? "Uskoro će izići podatak da je Banožić imao alkohola u krvi. Bilo je prikrivanje!"

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, tvrdi da ima dokaze da je Mario Banožić u trenutku nesreće imao alkohola u krvi te da se to pokušalo zataškati.

"Danas ili sutra izići će podatak da je Mario Banožić imao alkohola u krvi. Ovih dana pozivali smo sve službenice DORH-a, policije i bolnice da im se ne ponovi slučaj Dekanić. Nažalost, poslušnost prema HDZ-u jača je od priziva savjesti", izjavio je Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta na konferenciji za novinare. 

Radić novinarima nije ponudio dokaze, već tvrdi da je "dobio papire sa svih strana" i da ti dokumenti već kolaju u prostoru. 

"Petnaest ljudi znalo je da je bilo, i bilo je prikrivanje", rekao je Radić te poručio novinarima da će vidjeti dokaze i da ne bi izašao pred njih da nije siguran u to što govori. Nije htio otkriti ni koliko je promila, prema tim papirima, Banožić imao u krvi. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Usred noći Ubio suprugu i dvije malene kćeri: Detalji zločina koji je potresao zemlju lede krv u žilama

"Neću vam reći koliko je, samo kažem da je to tako. I ponavljam, nemojte kršiti zakon. Kršili ste ga kod Dekanića, vidjeli ste kako je završilo", rekao je Radić.

Na pitanje tvrdi li da DORH, koji je jučer objavio da Banožić nije imao alkohola u krvi u trenutku nesreće, Radić je samo poručio: "Ja sam svoje rekao. Vidjet ćete u roku sat-dva jesam li bio u pravu ili nisam."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene