Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GDJE JE NOVAC?

USKOK provodi izvide oko Dumbovića, on krivi gradonačelnicu Komes: "Očito sam joj svakonoćna opsesija"

Aktualno Galerija Darinko Dumbović o istrazi USKOK-a - 1 Darinko Dumbović o istrazi USKOK-a - 1 Foto: DNEVNIK.hr Darinko Dumbović o istrazi USKOK-a - 2 Darinko Dumbović o istrazi USKOK-a - 2 Foto: DNEVNIK.hr Darinko Dumbović Darinko Dumbović Foto: DNEVNIK.hr Ilustracija Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr +0 Magdalena Komes Galerija 1/5 >>
USKOK provodi izvide oko bivšeg gradonačelnika Petrinje, Darinka Dumbovića, ali zbog tajnosti ne otkrivaju detaljne informacije.

Neslužbeno, u petrinjskoj gradskoj upravi provjerava se gdje je i kako završio novac namijenjen za gospodarstvenike i poljoprivrednike oštećene u potresu. Dumbović kaže da nije kriv, da je transparentno dijelio sredstva, te da su svi koji su se javili na natječaj dobili novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije Slika nije dostupna SUKOB INTERESA Nižu se reakcije na uhićenje Dumbovića: "Svi poslovi su se sklapali direktno", "Sve će to pasti u vodu"

"Zadnje u životu što bi mi bilo je da nekome pogodujem, moj potpis nećete naći nigdje. Tko kopa jamu pod drugim, taj pada u nju. To mogu reći gradonačelnici Petrinje koja se definitivno ne snalazi i ne živi u budućnosti, sa željom da ima više projekata, nego očito joj je Dumbović svakonoćna opsesija s kojom ona liježe i diže se", rekao je  Darinko Dumbović, bivši gradonačelnik Petrinje.

Prozvana Magdalena Komes, gradonačelnica Petrinje kazala je: "Ne bih mogla komentirati detalje, ali znam kada sam stupila na dužnost gradonačelnice da je krim policija bila i obavljala svoje poslove".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene