Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani strahuju

FOTO Urušavanje prometne ceste u zagrebačkom kvartu: Je li se ovo dogodilo zbog obližnjeg gradilišta?

Urušavanje ceste u Volovčici
Urušavanje ceste u Volovčici Facebook / Screnshoot
Aktualno Galerija Urušavanje ceste u Volovčici Urušavanje ceste u Volovčici Foto: Facebook / Screnshoot Urušavanje ceste u Volovčici Urušavanje ceste u Volovčici Foto: Facebook / Screnshoot Urušavanje ceste u Volovčici Urušavanje ceste u Volovčici Foto: Facebook / Screnshoot Urušavanje ceste u Volovčici Urušavanje ceste u Volovčici Foto: Facebook / Screnshoot +0 Urušavanje ceste u Volovčici Galerija 1/5 >>
U zagrebačkom naselju Volovčica došlo je urušavanja ceste i nogostupa.

Došlo je do urušavanja ceste i nogostupa u zagrebačkom naselju Volovčica kao posljedica obližnjeg gradilišta. Pritom je iskopana rupa za temelje, ali ona nije dobro ograđena te je asfalt počeo pucati. 

Do urušavanja je došlo nedaleko od autobusne stanice 215 koja vodi do Sveučilišnog kampusa na Borongaju te križanja Borngajske i Čavićeve ulice. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević na obilježavanju Svjetskog dana sporta - 7 Niz programa Tomašević najavio velika ulaganja u sport: "Konačno ćemo uložiti u sportsku infrastrukturu"

Građani strahuju od mogućeg daljnjeg urušavanja ceste. Redakcija DNEVNIK.HR-a je posala upit gradu Zagrebu kao i Ministarstvu graditeljstva.

Iz Ministarstva poručuju da nisu nadležni za rješavanje problema urušavanja ceste dok odgovor na upit grada Zagreba još uvijek čekamo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene