Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašne posljedice

Poznati detalji tragedije u Zagrebu: Pješak je imao 21 godinu, na njega je naletio drugi mladić

Aktualno Galerija Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Foto: Ranko Suvar/Cropix Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Foto: Ranko Suvar/Cropix Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Foto: Ranko Suvar/Cropix +0 Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Galerija 1/4 >>
U prometnoj nesreći na Selskoj cesti kod križanja s Jadranskim mostom, poginuo je 21-godišnji pješak. Policija traži svjedoke.

Zagrebačka policija objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo 21-godišnji pješak, a koja se dogodila u petak oko 23:30 sati na Selskoj cesti.

Kako javlja policija, mladić je cestu prelazio na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Na njega je naletio naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, koji je vozio Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Tijelo stradalog 21-godišnjaka prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić u pratnji policijske zaštite - 3 Glavni državni odvjetnik Propucali su mu automobil, gradom hoda uz pratnju, a predsjednik ga naziva lažovom bez srama: Ivan Turudić preuzima dužnost

Zbog obavljanja očevida promet Selskom cestom istočnije od raskrižja s Jadranskim mostom od 23:50 do 3:10 sati bio je zatvoren za sav promet.

"Pozivamo eventualne svjedoke s korisnim informacijama da se jave na broj telefona 192 ili 01/6530-870", priopćili su iz zagrebačke policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene