Poznato je da se o ukusima ne raspravlja, ali ovoga puta ekipa Provjerenog napravila je iznimku te se zaputila se u Klis, Drniš i Boraju isprobati čija je janjetina najbolja.
'Malo soli i to je to! Nikakve mirodije. Peći na drvima, grabovina i hrastovina', otkrio im je Branimir, vlasnik restorana na Klisu. Njegova obitelj ugostiteljstvom se bavi još od 19. stoljeća, a koliko su janjaca od tada okrenuli, ni sami ne znaju.
Osim Branimira, ekipa Provjerenog družila se i s tzv. Janjećom brigadom. Do sada su zbog janjetine prošli na tisuće kilometara! 'Ja stvarno ne razumijem ljude koji ne jedu janjetinu', u šali kaže Hrvoje Bujas, član Janjeće brigade.
Zašto je toliko volimo, zašto svi tvrde da je njihova najbolja i ima li uopće razlike? Doznajte večeras u Provjerenom u 22:20!
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.
-
Crveni meteoalarm
Olujni vjetar stvara probleme: Zatvoren Paški most i dio A1, ne voze trajekti i katamarani, za dio Hrvatske upaljen crveni alarm
-
Magnituda 4,3
Zatreslo u Dalmaciji: "Potres kao eksplozija, puklo kao u kamenolomu!"
-
teška noć na cestama
FOTO U strašnoj prometnoj nesreći poginula djevojka (18), ozlijeđeni tinejdžeri: Stradao i muškarac u Čakovcu