Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROVJERENO VEČERAS U 22:20

UPOZORENJE: Ovaj tekst nemojte čitati gladni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez nje nema proslave. O njoj su napisane i pjesme. Ona je pojam gastro hedonizma. Riječ je o - janjetini!

Poznato je da se o ukusima ne raspravlja, ali ovoga puta ekipa Provjerenog napravila je iznimku te se zaputila se u Klis, Drniš i Boraju isprobati čija je janjetina najbolja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripremite se Mislite da su cijene hrane otišle u nebo? Zbog ovog razloga ona će i dalje poskupljivati Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili

'Malo soli i to je to! Nikakve mirodije. Peći na drvima, grabovina i hrastovina', otkrio im je Branimir, vlasnik restorana na Klisu. Njegova obitelj ugostiteljstvom se bavi još od 19. stoljeća, a koliko su janjaca od tada okrenuli, ni sami ne znaju.

Osim Branimira, ekipa Provjerenog družila se i s tzv. Janjećom brigadom. Do sada su zbog janjetine prošli na tisuće kilometara! 'Ja stvarno ne razumijem ljude koji ne jedu janjetinu', u šali kaže Hrvoje Bujas, član Janjeće brigade.

Zašto je toliko volimo, zašto svi tvrde da je njihova najbolja i ima li uopće razlike? Doznajte večeras u Provjerenom u 22:20!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene