Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepovoljna bioprognoza

Upozorenje meteoropatima: Slijedi loš vikend i početak idućeg tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom predstojećeg vikenda i početkom idućeg tjedna bit će nepovoljne biometeorološke prilike koje će kod meteoropata uzrokovati glavobolju, razdražljivost, umor i slabije raspoloženje, priopćio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

Tako će već sutra nepovoljan vremenski utjecaj kod meteoropata uzrokovati glavobolju, razdražljivost, umor i slabije raspoloženje. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici će biti pojačane.

U unutrašnjosti Hrvatske će nepovoljan utjecaj biti slabiji pa će tegobe od kojih pate meteoropati biti nešto slabijeg intenziteta. Koncentracija peludi korova bit će niska u cijeloj zemlji, a peludi čempresa na južnom Jadranu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekuju nas veliki pljuskovi UŽIVAJTE U VIKENDU Uskoro će temperatura pasti za više od 10 stupnjeva Slika nije dostupna Pojačane tegobe Imate problema sa snom? U srijedu bi ih mogli imati još i više!

>> Zubato sunce: Temperature će se spustiti do nule

U nedjelju, 6. listopada nepovoljne biometeorološke prilike kod meteoropata i kroničnih bolesnika mogu uzrokovati meteoropatske reakcije. Moguća je pojava glavobolje, umora i razdražljivosti. Niska koncentracija peludi korova bit će u cijeloj zemlji, a peludi čempresa na južnom Jadranu.

Nepovoljno vremensko razdoblje nastavlja se i u ponedjeljak, a taj će utjecaj biti slabije izražen u kontinentalnoj Hrvatskoj. Niska koncentracija peludi korova bit će u cijeloj zemlji, a peludi čempresa na južnom Jadranu.

I u utorak, 8. listopada biometeorološke prilike će biti nepovoljne. Neki će se meteoropati žaliti na manjak energije i koncentracije, a može se javiti i glavobolja. Tegobe uzrokovane vremenom imat će i kronični bolesnici.

U istočnoj i središnjoj Hrvatskoj nepovoljan vremenski utjecaj biti će slabije izražen. Koncentracija peludi korova bit će niska u cijeloj zemlji, a peludi čempresa na južnom Jadranu, stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene