Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepovoljno vrijeme

Izdan meteoalarm: Upozorenje zbog nevremena i grmljavinskih pljuskova te jakog vjetra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DHMZ najavljuje moguće nevrijeme praćeno grmljavinom za utorak. Nestabilno vrijeme očekuje se i u srijedu.

U utorak će biti djelomice sunčano, no sa zapada će postupno pristizati sve više oblaka. Od sredine dana mjestimična kiša očekuje se na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, a lokalno su mogući jače izraženi pljuskovi s grmljavinom te obilne oborine, a na nevrijeme je upozorio i sustav Meteoalarm DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Lavrov i Raisi U Teheranu Rusija i Iran snaže veze u ozračju "povjerenja"

Pročitajte i ovo Policajci nose Stanislava Zavadlava Nova nepravomoćna presuda Filip Zavadlav dobio 40 godina zatvora: Policajci na rukama odnijeli njegova brata Stanislava

Navečer će se oborine proširiti i drugdje, dok će na istoku i krajnjem jugu zemlje do kraja dana kiša vjerojatno izostati. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, ponegdje i jak. Na Jadranu umjereno do jako jugo, poslijepodne i olujno. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 20 do 25 °C.

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i povremenom kišom, osobito na Jadranu i predjelima uz njega lokalno i obilnijom, ponegdje u obliku pljuskova praćenih grmljavinom očekuje se i u utorak. Vjetar uglavnom umjeren jugozapadni, na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo. Minimalna temperatura između 13 i 17, na Jadranu od 17 do 19 °C. Danju u unutrašnjosti malo manje toplo, najviša temperatura od 17 do 21, na obali i otocima uglavnom od 21 do 24 °C.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene