Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na vojnom poligonu 'Eugen Kvaternik' Slunj, započela je redovna zadaća uništavanja minsko-eksplozivnih sredstava na stalnom mjestu za uništavanje 'Oštarijski Dolovi'.


Uništavanje provode pripadnici Zapovjedništva za potporu OS RH sukladno postojećim propisima, standardima i odobrenim procedurama, koje su usklađene sa zakonskim propisima iz područja zaštite okoliša. Riječ je o planskoj aktivnosti Zapovjedništva za potporu, objavio je MORH.

Vezani članci Vojska postavila šatore ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Zagreb - 2 Vojska postavila šest šatora ispred Klinike Fran Mihaljević: Služit će umjesto čekaonica tijekom zime Predsjednik Zoran Milanović uručuje odlikovanja MORH odgovorio Uredu predsjednika: "Ovo što ste objavili samo je radna verzija"

>> MORH: Poziv za upis u vojnu evidenciju

Prilikom uništavanja UBS-a pri odrađenim atmosferskim uvjetima, poput povišenog atmosferskog tlaka, moguće je čuti jače eksplozije, koje ne utječu na seizmiku tla niti ugrožavaju stambene ili druge objekte. U slučajevima kada bi moglo doći do stvaranja veće razine buke od uobičajene,Zapovjedništvo za potporu će pravovremeno obavijestiti i nadležni Područni ured DUZS Karlovačke županije, a posebno za područje Ogulin i Slunj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook