Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MORH upozorio

'Uništavamo UbS, moguće jake eksplozije kod Slunja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vojnom poligonu 'Eugen Kvaternik' Slunj, započela je redovna zadaća uništavanja minsko-eksplozivnih sredstava na stalnom mjestu za uništavanje 'Oštarijski Dolovi'.

Uništavanje provode pripadnici Zapovjedništva za potporu OS RH sukladno postojećim propisima, standardima i odobrenim procedurama, koje su usklađene sa zakonskim propisima iz područja zaštite okoliša. Riječ je o planskoj aktivnosti Zapovjedništva za potporu, objavio je MORH.

Pročitajte i ovo MORH Velika obljetnica Važna obavijest MORH-a za sve građane Zagreba Općinski kazneni sud u Zagrebu Nasilje Stigla presuda: Djelatnik MORH-a udario izvanbračnu suprugu nakon čega je glavom lupila u štok

>> MORH: Poziv za upis u vojnu evidenciju

Prilikom uništavanja UBS-a pri odrađenim atmosferskim uvjetima, poput povišenog atmosferskog tlaka, moguće je čuti jače eksplozije, koje ne utječu na seizmiku tla niti ugrožavaju stambene ili druge objekte. U slučajevima kada bi moglo doći do stvaranja veće razine buke od uobičajene,Zapovjedništvo za potporu će pravovremeno obavijestiti i nadležni Područni ured DUZS Karlovačke županije, a posebno za područje Ogulin i Slunj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene