Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pucnjava u Beogradu

VIDEO Policija uhitila napadača, pucao je i ozlijedio dvije osobe

Pucnjava u Beogradu
Pucnjava u Beogradu Foto: Nova.rs
Pripadnici MUP-a Srbije, tri sata nakon pucnjave na Vračaru uhitili su osumnjičenog, koji je u ponedjeljak navečer u pucnjavi u naselju Vračar i ozlijedio dvije osobe.

Napad se dogodio oko 19:40 u blizini tržnice Kalenić, a prema neslužbenim informacijama, ozlijeđeni su A.P. (26), koji je od ranije poznat policiji i još jedan muškarac, D.L. (21), državljanin Makedonije.

Napadača koji je nosio crnu kapu i sunčane naočale, bijelu majicu i sive hlače, pripadnici MUP-a Srbije uhitili su tri sata nakon pucnjave, piše Nova.rs.

Mediji prenose kako je napadač istrčao iz parka i počeo pucati u A.P. te u njega iz pištolja ispalio nekoliko metaka. Srpski Telegraf doznaje da je A.P. od ranije poznat policiji zbog brojnih kriminalnih radnji.

 

 

 

Pročitajte i ovo Prizor ispred osnovne škole Bol u Beogradu Potresno svjedočanstvo oca čija su djeca bila u školi tijekom pucnjave: "Obitelji su prevarene"

Jedan muškaraca je ranjen u blizini križanja s Carem Nikolajem, nedaleko od restorana brze hrane, dok je drugi pronađen u Novopazarskoj ulici.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu Žestoki prosvjedi VIDEO Srbija se digla na noge, Vučićevi zaštitari maltretirali ljude: "Nismo ovce da nas drže u toru"

Kako neslužbeno doznaje Telegraf.rs, A.P. je u pucnjavi zadobio prostrijelnu ozljedu noge, dok je drugi muškarac ozlijeđen u leđa. Obojica su prebačeni u bolnicu i nisu životno ugroženi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene