Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGROMNO NEZADOVOLJSTVO

Korisnici kredita u švicarcima bijesni nakon odluke Vrhovnog suda: "Nastavljam s tužbom, ako treba i prema Strasbourgu"

Aktualno Galerija Slačaj Franak: Ilustracija - 1 Slačaj Franak: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Slačaj Franak, ilustracija Slačaj Franak, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr Slačaj Franak: Ilustracija - 3 Slačaj Franak: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Iva Tadić Iva Tadić Foto: DNEVNIK.hr +0 Snježana Jurković Galerija 1/5 >>
Još jednom su reagirali iz udruge Franak. Poručuju da pravno shvaćanje Vrhovnog suda nema nikakve veze s njihovim tužbenim zahtjevom te da nitko od potrošača ne traži nikakve zatezne kamate koji bi tekle na preplatu iz konverzije.

Najavljuju nastavak pravne borbe, od koje neće odustati ni oni koji su već pokrenuli tužbe protiv banaka tražeći potpuno obeštećenje, a s ovom odlukom Vrhovnog suda krajnje su nezadovoljni.

Slačaj Franak: Ilustracija - 1 Slačaj Franak, ilustracija (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja ću ići do zadnjeg atoma snage. Moja mama kaže da zaboravim, da je tako kako je, ali ja zaboravit to neću. Uvijek sam bila borac, idemo, pa makar dobila 22 lipe kao što sam dobila povrat poreza, ali ja ću tih 22 lipe uzeti jer ja to zaslužujem, jer to je moje", rekla je Iva Tadić, korisnica konvertiranog kredita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KONVERZIJA ŠVICARACA Hrvatska udruga banaka o odluci Vrhovnog suda: "To je u suprotnosti s ustavnim načelom trodiobe vlasti i vladavine prava"

Pročitajte i ovo Švicarski franak Javilo se samo 10 % Još jedna pobjeda protiv banke! "Imate ih pravo tužiti, duguju vam milijarde!"

"Ja nastavljam s tužbom prema Ustavnom sudu, ako treba i prema Strasbourgu. Ako treba skupit ćemo novce, jednog dužnika poslati u Strasbourg da mu platimo sve troškove, ali ne stajemo na ovome, znači ne odustajemo", poručila je Snježana Jurković, također korisnica konvertiranog kredita.

Slačaj Franak: Ilustracija - 1 Slačaj Franak: Ilustracija - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Više o reakcijama nezadovoljnih korisnika kredita u švicarcima pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Josipe Krajinović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene