Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na čvorovima

Stiže udarni turistički vikend, iz HAK-a imaju savjet za sve vozače i poručuju: "Očekuje se pojačan promet od ranih jutarnjih sati"

Aktualno Galerija Gužve na cestama - 4 Gužve na cestama - 4 Foto: DNEVNIK.hr Gužve na cestama - 2 Gužve na cestama - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sandra Pučić, izvjestiteljica HAK-a Sandra Pučić, izvjestiteljica HAK-a Foto: DNEVNIK.hr Gužve na cestama - 1 Gužve na cestama - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužve na cestama - 3 Galerija 1/5 >>
Pred nama je udarni turistički vikend, a gužve na hrvatskim prometnicama ne staju od ranoga jutra. Promet je pojačan u smjeru mora, ali i unutrašnjosti. Na autocesti A1 vozi se u koloni, a najveći zastoji stvaraju se između čvora Karlovac i na naplati Lučko u smjeru Zagreba.

Veće kolone zabilježene su i na pojedinim trajektnim lukama te nekim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom. Iz HAK-a mole sve vozače da prilagode brzinu stanju u prometu.

  Pročitajte i ovo Zatvoren dio Zagrebačke ceste zbog sanacije podvožnjaka - 7 Radovi u gradu Mijenja se prometna regulacija u dijelovima Zagreba: Za pješake će vrijediti posebno pravilo

"Budući da je vikend, subota, očekuje se pojačan promet od ranih jutarnjih sati, na glavnim cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, uz zastoje na ulazima na autocestu, na naplati Lučko, kolonu na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Zagreb Zapad i Buzin prema samoj naplati Lučko i naravno mogući zastoji i kolone na ostalim dionicama. Naravno, da sa sobom imaju dovoljno osvježavajućih napitaka, da vožnju prilagode uvjetima na cestama, da održavaju sigurnosni razmak između vozila osobito ako voze u kolonama", kazala je Sandra Pučić iz HAK-a.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene