Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupilo se nekoliko stotina ljudi

Poruka s prosvjeda u Zaprešiću za preminulog Mattea Ružića: "Hrvatima je dosta kojekakvih političkih obećanja"

Dubravko Ružić, otac preminulog Mattea Ružića, na prosvjedu u Zaprešiću koji je organiziran za Mattea (Foto: Dnevnik.hr)
Dubravko Ružić, otac preminulog Mattea Ružića, na prosvjedu u Zaprešiću koji je organiziran za Mattea (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Dubravko Ružić, otac preminulog Mattea Ružića, organizirao je prosvjed na kojem se okupilo nekoliko stotina ljudi. Nakon njega je održana misa zadušnica za preminulog 22-godišnjaka.

Na prosvjedu za Mattea Ružića bio je i Marijan Šunc, koji je tijekom javljanja uživo u Dnevnik Nove TV rekao da je na prosvjed došlo malo ljudi kada se uzme u obzir veličina Zaprešića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministar uzvraća udarac Kujundžić za Novu TV: "Tražit ću trajno oduzimanje liječničke licence Petrovu, Strenji Linić i Jovanoviću" Dubravko Ružić (Foto: N1) Čeka nalaze obdukcije Shrvani otac mladića preminulog u Zaprešiću: "Sedam dana ne znam što je s mojim djetetom, nitko me nije kontaktirao"

"Mislim da je Hrvatima dosta kojekakvih političkih obećanja, a na kraju se jako malo toga ostvaruje. Vjerojatno smatraju da skupovima i odlascima na izbore ne mogu ništa promijeniti", rekao je Šunc.

Komentirao je i najavu gradonačelnika Zaprešića da će zaprešićka hitna pomoć biti popravljena.

"Baš i ne vjerujem političarima. To su nekakve populističke mjere i obećanja. Međutim, on je obećao da će to učiniti, i pretpostavljam da bi to tako trebalo i biti jer će političari biti prisiljeni nešto učiniti", rekao je.

Razgovor je zaključio rekavši da se, pošto je i sam potencijalni pacijent, ne osjeća sigurno.

"Zaprešić ima pet ili šest staračkih domova koji dnevno iziskuju pet do 10 intervencija, a da ne govorim o ljudima koji su kod kuće. Toplinski udari su strašni i po tom pitanju treba nešto učiniti", rekao je.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene